Kirjoja, kirjoja, kirjoja – Böcker, böcker, böcker…….

30 07 2011

Kun on siinä tilanteessa missä minä, että ei voi olla varma pääseekö liikkelle lainkaan, tai jos pääsee niin kuinka kauan pääsee täytyy kuitenkin yrittää täyttää päivät jotenkin mielekkäällä tavalla. Kaikista kivuista huolimatta olen jokseenkin hyvin onnistunut siinä ja vain äärinmäisen harvoin minulla tulee aika pitkäksi.

Kirjat ovat yksi todella hyvä tapa kuluttaa aikaa, ainakin silloin, kun sormet toimivat sen verran, että saa sivuja käännetyksi. Ja ellei saa niin onneksi on äänikirjat olemassa.
Minulla vain on jopa itseänikin ärsyttävä tapa. Keskeneräisiä kirjoja minulla on jokaisessa huoneessa… Yleensä kaksin tai kolmen kappalein. Eihän sitä voi ennakkoon tietää mitä juuri milläkin hetkellä haluaa lukea, vai voiko?
Minä voin ainoastaan silloin, kun kyse on kirjaston kirjoista. Nehän kuitenkin on palautettava ajallaan varsinkin, jos on lainannut jo kertaalleen lainatun kirjan ystävältä, joka on kirjastosta löytänyt jonkun ”pakko lukea”-kirjan mikä itselläni on syystä tai toisesta jäänyt löytämättä kirjaston hyllyjen kätköistä.

Parhaillaan luen kahta ystävien lainaamaa kirjaa. Onneksi niissä on eri palautuspäivä. Vaikka ei kyllä ole pelkoa, että en molempia ehtisi lukea eräpäivään mennessä, sen verran mielenkiintoisia molemmat ovat.
Toinen on nimeltään Pjongjangin akvaariot -10 vuotta Pohjois-Korean Gulagasissa ja toinen on Natascha Kampuschin 3096 päivää.

Niin täysin erilaiset, mutta vankeuttahan nuo molemmat käsittelevät.

____________________________
När man är i den situationen som jag är, att man kan inte vara säkert om man kan röra sig alls, eller i så fall hur länge man kan på något sätt måste försöka fylla dagen på ett meningsfullt sätt. Trots all smärtan jag har, har jag lyckats ganska bra. Det är jätte sällan jag har inget att göra eller ens lite långtråkigt.

Böcker är en av de riktig bra sätt att spendera min tid. Om figrarna är inte tillräckligt bra skick att jag kan vända sidan finns ju alltid ljudböcker.
Jag har bara en irriterande vana.. Ovaslutade böcker har jag i varje rum, man kan ju inte i förhand veta vad man vill läsa just den stund, elle kan man?
Jag lyckas läsa en bok i gång bara när boken är lånad a biblioteket. När allt de måste dock återlämnas i tid , särskilt om du har lånat en gång lånad bok av en vän. Bok som är  ett ”måste läsa” bok som man sjävl har en eller annan anledlning inte kunnat hitta gömda i biblioteket hyllorna.

Just nu läser jag två olika böcker som är lånad av vänner. En annan är Pyongyangs akvarier -10 år i Nord Koreas Gulagas och den andra är Natacha Kampusch 3096 dagar.

Så helt olika, men båda itu med dem i fängelset.

Mainokset

Toiminnot

Information

One response

15 08 2011
Yvonne

Det där med böcker … man kan helt enkelt inte leva utan dem. Om du vill så har jag utmanat dig att svara på en lista med roliga frågor. Finns i min blogg, bara att kopiera.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: