No voi ja kirjoittamisen vaikeus!

18 07 2011

Tällaistä tämä on.. Into kirjoittamiseen on muuttanut pois luotani. Tai intoa riittäisi, mutta aikaansaanti on ihan nollassa.
Välillä kun kädet eivät toimi sen vertaa, että saisi näppäimiä painettua niin jo vain sitä miettii kaikkea muuta paitsi kirjoittamista.

Mitä tässä pitkän tauon aikana on sitten tapahtunut? Oikeasti ei sitten yhtään mitään. Crps elää omaa elämäänsä vaikeuttaen minun elämääni enemmän kuin kukaan osaisi aavistaa. Yhteydenpito ystäviin on hyvin rajoittunutta vain maailman parhaat ystävät on ”jäänyt paikalle” ja muut ovat haihtuneet kuin kusi lumeen. Ensin se harmitti kovasti, mutta sitten käänsin ajatuksen siihen, että he sitten eivät oikeasti edes ole ystävyyteni arvoisia. Tuon asian en anna mieltäni harmittaa. Enemmän, itseasiassa todella paljon, minua harmittaa se, kun asiat ovat niin rajallisia mitä pystyn tehdä. Aina ei ole mukava pyytää esim kodinhoidossa apua ja päätinkin, että lopetan sen kokonaan. Jos en pysty jotain tekemään niin se on sitten tekemättä  ja mikälli se on jollekin ongelma niin oma ongelmansa on -ei minun.

Viimeisen lääkärikäynnin yhteydessä sairauslomaani jatkettiin kaksi vuotta. Osatyökyvyttömyyseläkkeellähän minä jo olen ja täyttä koko ajan yritetään saada, mutta vakuutusyhtiö pistää kampoihin todenteolla. Ajattelinkin jo, että pitäisi filmata päivä elämästäni ja lähettää heille niin näkisivät omin silmin mitä paskaa tämän todellisuudessa on.
Mutta minä olen kiltti tyttö, enkä tietenkään tee niin.

Varoituksen sanan voisin teille ihanille, jotka joskus jostain kumman syystä sanoa, mikäli teksti näyttää erikoiselta tai kirjaimet vaihtavat paikkaa, se ei johdu hosumisesta vaan cerpistä. Se on vienyt sanamuistia (*kele!!) minkä johdosta saatan kirjoittaa väärin ja vaikka näkisin sen itse niin en tiedä miten asian voisin korjata. Hieman se on hankala homma, jos ajattelee, että kirjoittaminen on se mitä haluaisin tehdä. Enkä runojakaan ole jotain sataan vuoteen saanut kirjoitettua 😦 Tai no, juhannuksena kirjoitin muutaman, mutta en ole lukenut niitä sen jälkeen. En vain uskalla. Ehkä sitten joskus jälleen.

Kun kerran valittamaan aloin niin jatketaan sitten sillä saralla.
Kesään kuuluu myös yksi suuren suuri pettymys ja suruakin tuottava asia. Saimme kutsun ystävien häihin loppukuulle, mutta mieheni ei saa silloin töistä vapaata niin emme pääse lähtemään sinne. Yksin en voi lähteä, kun ei tuo vieraiden ihmisten keskelle meneminen ole oikein minun juttuni. Anteeksi ystävät!

Ja laihdutus sitten?? Joo-o, mielessä on koko ajan, mutta siltäkään saralta ei lienee mitään uutta kerrottavaa. Päinvastoin saisin jopa ”peruuttaa” hieman.. Yritän harrastaa liikunta niin paljon kuin mahdollista, miten tuo cerppi vain antaa myöten. Ja nyrkkeily on sitten se ykkösjuttu! Monen viikon tauon jälkeen menen keskiviikkona kokeilemaan mitä siitä tulee… Se onnistuu hyvin, eikös?

Mainokset

Toiminnot

Information

3 responses

18 07 2011
Annukka

Voi kuinka hauskaa taas lukea täällä uutta. Ymmärrän hyvin miks tauko on ollut pitkä, ja mitäs se siittä.. kirjoitat sillon kun kirjoitat ja me tällä käydään välillä kurkkimassa ja odottamassa. Ei me mihinkään mennä 🙂 Mulla itsellä on tauot joskus pitemmät myös.. ja se johtuu monesta eri asiasta.. Sulla on tarpeeks muutakin tänkapååta.. et ota iisisti vaan.

Olet usein ajatuksissa.. ja aina sydämmessäni. Kaipaan sua.

Rakas hali ❤

18 07 2011
Pia

Jopas Annukka sä olit nopea 🙂
Joo, ei ole vain kirjoittaminen ollut vähäistä, sitä on ollut myös muiden blogeissa vierailu :/
Ja nuo mun tänkapååt.. Välillä niitä on vähän liikaakin. Iisisti ottaminen on niin hankalaa… Kun koko ajan vain pitäis ja pitäis milloin mitäkin.

Muuten mun miesväki oli käynyt Ahvenanmaan reissulla Tukholmassakin. Kummaa jengiä, kun eivät kertoneet sen enempää mulle kuin sullekkaan… Sit ku ollaan seuraavaks kaikki yhtäaikaa paikalla niin annetaan niiden kuulla kunniansa, eikös?

Hali ❤

18 07 2011
Annukka

Voi pirskatin kuustoista.. olivat eikä ilmottaneet.. Pöh..!! Juu.. annetaan todella kuulla mitä Ojalan akat osaa sit kun seuraavaks ollan taas samassa paikassa 🙂

Olet tärkeä..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: