Unelmointia omasta terassista – Drömmen om altanen

27 07 2010

Olimme Aleksin kanssa pienellä ruotsin matkalla. Sukuloimassa kauniissa Gävlessä. Matka oli kaikin tavoin mukava, mutta tällä kertaa jäin ihmisten lisäksi kaipaamaan yhtä helteellä suurenmoista asiaa.. Terassia!! Serkkuni perheellä on suuri ja miellyttävä terassi. Siellä oli istua ja vaikka en iltaisin siellä jaksanut myöhään istuskellakkaan niin jo vain tiedän kuinka mukava paikka se on illan viilennyttäessä helteistä päivää istua kynttilän valossa, lukemassa, kirjoittamassa tai ihan vain seurustelemassa läheisten kanssa.

Sen olisin halunnut ottaa mukaan matkalaukkuuni. Siellä ei näkynyt edes kusiaisia 🙂

Täällä minä istun sisällä tuulettimen edessä, tuulettimen, joka kuivattaa ennestäänkin aivan liian kuivat silmät entisestään ja kuvittelen, että minulla ei ole kuuma.. Eikä olekkaan.. Mutta silmätippoja kuluu..

Matkalta jäi mukaan myös uusi tatuiointi. Yvonne tekstasi ja Harry tatuoi. Mii laik!!!

Niin ja oltiin me myös Jennikan studiossa. Hän otti Aleksista loistavia kuvia ja istuin minäkin muutamassa kuvassa. Käykää ihmeessä tutustumassa hänen blogiinsa. Se tyttö tietää mitä tekee kun ottaa kameran käteen.

__________________

Vi var i en liten resa med Aleksi. Åkte till vackert Gävle för att träffa kusin med hans familj. Resan lyckades bra. Den här gång lämnade jag sakna, inte bara människor, utan en underbra saken när det är så här himla varmt.. Deras altan. De har stor och bekväm altan. Jag orkade inte sitta ute jätte länge vet jag hur bra det känns sitta där på kvällar efter en varm dag, bara hör att skriva, läsa eller omgås med de närmaste.

Den ville jag ta med i reseväskan. Det fanns inte ens pissmyror där. 🙂

Här sitter jag inne med ljusen på framför fläckten som gör ögon bli ännu mer torrare och försöker övertyga mig att jag har inte varmt… Och det har jag inte.. Men använder massor med ögondroppar..

En sak som kom hem var ny tatuering. Yvonne textade och Harry tatuerade. Me like!!!
Och jo, vi var i Jennikas studio. Hon tog underbara bilder om Aleksi och nog satt jag själv också i några bilder. Kolla gärna in i hennes blogg, vilka bra foton hon tar!!

HARRY, YVONNE OCH JENNIKA -TUSEN TACK ❤

Mainokset

Toiminnot

Information

2 responses

28 07 2010
Yvonne

Tack själva! Var så roligt att ha er här. Kanske du snart har en egen altan att njuta av …

28 07 2010
Pia

Det hoppas jag, nästa sommar hoppningsvis…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: