tehokas tai tehoton?

22 05 2010

Jos joku joskus sanoi, että tyhmästä päästä kärsii koko ruumis, niin toivon hänen saaneen siihen joko patenttioikeudet tai ainakin kunnollisen kertakorvauksen.

Kipuilua, kipuilemasta päästyäni.. Silloin ei pitäisi, ei ehkä pitäisi, yrittää niin kovasti olla tehokas äiti, puoliso, tytär, nainen, mukaterve ym sellaista mitkä määreet eivät yhtään sovi minuun silloin jos niiden eteen laittaa harhaanjohtavan sanan tehokas..

Nyt kun aurinko on ollut ystävämme olen yrittänyt olla tehokas auringonpalvoja. Siinäkin olen epäonnistunut. Siitä saa varsin tehokkaasti varsin tehokkaita päänsärkyjä, jotka sitten vievät täysin kaikki mahdolliset tehot jokaisesta, joka niiden kouriin on vartavasten antautunut. Että se siitä ihanasta rusketuksesta. Tulkoon se minuun ihan vain solariumlamppujen alla. Miksi ei tulisi, vieväthän solariumlamput kipupirulaiset pois edes hetkeksi. Juuri siksi vartiksi mitä siellä lamppujen lämmössa -ilman flektiä- maataan. Jos oikein hyvä tuuri on makaajan matkassa niin voi kipupirulaiset olla pois jopa muutamia tunteja.

Tänään olen jälleen yrittänyt olla tehokas. Pestynä on niin ikkunat, kuin lattiatkin ja näiden lisäksi hieman useampi koneellinen pyykkiä. Pyykit olivat varsin tehokkaasti kuivumassa pihassa ja kuivuivat rivakasti, mikä taas pakottaa minut lisätehokkuuteen. Pyykit olisi silitettävä ja viikattava tuolta sängyn päältä, jos mielin  sängyssä ensi yönä nukkua. Mutta toisaalta miksi hosua, koska enhän minä kuitenkaan saa nukuttua.

Päivän tehokkuuksiin aion lisätä sen, että tilaan itselleni huomiseksi ajan solariumiin niin tiedän varmuudella, että tulee mentyä myös kuntosalille.
Tällä viikolla ei tehokkuuteni ole toiminut täysillä kuntosali käyntien osalta. Sen on kipuilu estänyt. En oikeastaan osaa edes kertoa kuinka paljon se minua sapettaa. Jos tekisin mitä haluisin niin kävisin salilla aamuin illoin ja siinä välissä yrittäisin olla puolet ajasta tehokas perheellinen ja toisen puolen tehokas kirjoittaja. Tällä hetkellä olen toki tehokas perheellinen mutta täysin tehoton kirjoittaja.

Niin joo.. Olenhan minä tehokas mömmöilijä. Sen verran voimakkaita ovat nuo monet monituiset kipulääkkeeni, että minulle on tullut ongelmia niin puhuessa, kuin kirjoittaessa. Puhuessa en löydä sanoja ja kirjoittaessa kirjaimet vaihtavat paikkaa. Jos niin on käynyt myös tässä tekstissä, pahoittelen! Itse en aina näe jos niin on päässyt käymään.

Tämä tässä tällä kertaa. Iltaani kuuluu vielä yhteen tekstiviestiin vastaaminen, yhteen naamakirjaviestiin vastaaminen, elokuvan 1408 katsominen jonka aikana tehokkaasti raivaan tuon saamarin pyykivuoren tuolta sängynpäältä.

_____________

Och allt det här var allt för svårt till mig att ens försöka översätta på svenska.. Provade med Googles system, som jag vill aldrig använda, för tycker att det blir så sällan rätt (liksom jag sku ens veta om den gör det) men idag gjorde jag det och kan inte sätta teksten google gav hit. Ni får prova själv om ni vill veta vad jag skrev, men så mycket kan jag säga att jag skrev absolut ingenting om skruvmejssel..

Mainokset

Toiminnot

Information

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: