Joulupäivitys

25 12 2009

Kirjoileva SiiliNuoriso, mies, vanhemmat, isoäiti ja siskonperhe – kaikki olivat tyytyväisiä lahojoihin mitä olin hommannut. Ajatuksella kaikki, tosin Siskon kohdalla ajatus tökki, tia ei vaan iski dementia. Sellaista tämä välillä on.

Itselleni iloa toivat monetkin lahjat. Piikkimatto ja mahdollisuus nähdä Rammstein olivat se Hurja Juttu! Se että paketeistani löytyi myös kirjoja oli se Iloinen Juttu. Kahvinkeitin ja Silitysrauta olivat se Vihdoinkin uudet Juttu. Kiroileva Siili tyynyliina on se juttu joka tulee olemaan aina käytössä ja näkyvissä -osuvan tekstin vuoksi.

Juttu, joka on tuonut iloa olematta annettu tai saatu lahja on se, että olen kirjoittanut. Kirjoittanut niin, että sormet eivät toimi enää lainkaan..

Asia joka tuntuu todella hyvältä on tekstiviesteily ystävän kanssa, puhelut kaukana olevien sukulaisten kanssa.

Asia joka on pettymys on yksi saamatta jäänyt joulukortti ja asia joka tuntuu kummalliselta on se että sain tekstiviestin vanhalta ystävältä, joka pariin vuoteen ei ole välittänyt vastata minkäänlaisiin yhteydenottoihini.

Joulun kummatempaus on se, että jälleen aloitin toisenkin blogin. Vuosia minulla oli kaksi, mutta koska aika ei riittänyt kumpaankaan niin jätin toisen pois. Jälkeenpäin ajatellen, silloin kun niitä oli kaksi -tämä virallinen ja toinen -se ”salainen” sujui kirjoittaminen paremmin. Josko jälleen?

Kummisetä 3 alkaa tv:stä ja siihen päättyy tämä kirjoittaminen.. Palaamisiin…

Det är så sent att jag orkar inte försök översättä text den här gång. Förlåt. Om ni vill titta iaf var det ungefär står här kan man använda den här, fast den är inte så bra..

Mainokset

Toiminnot

Information

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: