Vaikka päänsärky jatkuu on jotain mukavaakin tapahtunut. Fast huvudvärken är och finns har det hänt nåntig roligt också.

31 10 2009

Nyt on sitten ensi askeleet otettu koskien FinTandem -kieltenopiskelu systeemiä.  Viime talvena kuljin työväenopistossa opiskelemassa venäjää -huonolla menestyksellä ja kiinnostus kieleen kasvoi entisestään. Valitettavasti vain vuorotyötä tekevän ei ole täysin vaivaton osallistua johonkin täysin säännölliseen tekemiseen ja siitä syystä en lähtenyt tänä syksynä jatkamaan opetteluyritystäni. Tähän asiaan tuo parannusta FinTandem, jonka avulla on myös mahdollista tutustua uuteen kieleen. Tällä seudulla on yleistä että kieliparina on suomi  ja ruotsi, mutta minä sain kuin sainkin kaverikseni Таня:n siis Tanjan jonka äidinkieli on venäjä. tarkoituksena on että tapaisimme muutaman kerran  viikoss ja jokatoinen tapaamiskerta puhuisimme pelkästään suomea ja jokatoinen kerta venäjää. Mielenkiintoista!
Sääli vain, että mun venäjän taito ei todellakaan riitä minkäänlaiseen keskusteluun vielä vuosiin, pelkään… 

___

Idag tog jag första stegen i saken FinTandem. Det är ett sätt att lära ett nytt språk. Jag var ju i Arbis förra vinter för att försök lära rysska. Inte den lättaste språk i världen faktiskt. Iår kunde jag inte fortsätta i Arbis för arbetes skull, men hittade (eller de ringde från Arbis om jag skulle vara intresserad av den här) nu sätt att försök lära mig. I FinTandem träffar man en eller två timmar i veckan och pratar varannan gång i våran fall finska eller rysska. Kul!!
Fast stackars Таня  som trodde att jag kan prata ens lite rysska… Det är nog lång väg tills det…

Mainokset

Toiminnot

Information

3 responses

1 11 2009
Annukka

Todella mukava opinto mahdollisuus. Mielenkiintoista. Ja hei kuule.. kyllä sä osaat enemmän mitä luulet. Ja sitä vartenhan sä tätä teet.. että opit enemmän. Visst..?!

Ihanaa syysjatoka ja lämpimät halit sinne.. ❤

1 11 2009
Annukka

just niin.. meinasin tietenkin syysjatkoa eikä mitään muuta..

1 11 2009
Ystävä

Tsemppiä tuleviin koitoksiin, pärjäät kyllä kunhan vauhtiin pääset.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: