Tehokkaana tänään -Effektiv idag

27 09 2009

IMG_0245

Joskus harvoin, minäkin olen tehokas. Tänään oli sellainen päivä -tähän asti..

Aamulla heräsin todella pirteänä ja mietin mitä kaikkea päivä tulisi pitämään sisällään. Se oli helppo tietää. Eilen illalla vedin vaatekaapeistani kaikki vaatteet lattialle, koska olin päättänyt, että nyt minun on pakko siivota ne. Tietenkään en eilen sitä jaksanut. Ja koska se on homma mistä en muutenkaan pidä päätin, että minun on tehtävä jotain järkevää ennen sitä.
Järkevää se ei tosin ollut, mutta minä lähdin juoksemaan. Siitä on jo luvattoman kauan kun olen edes kunnolla kävelemään pysytynyt ja nyt päätin että menköön sitten samaan särkyyn, niin nyt yritän. Hyvin lenkki sujuikin. Lenkin jälkeen liikkuminen puolestaan ei. Siis vaatekomeroiden kimppuun..

Niitä siivotessani päätin, että kunhan se on tehty niin sitten on nukkeneiti-vanhuksen vuoro. Hänelle kun piti jotkin hätävara vaatteet keksiä, ettei hänen tarvitse istua sinisessä potkupuvussa jatkuvasti. Niin sitten jotain kankaan tynkää jostain ja ompelukone esille. Vielä ei ole valmista, mutta nyt kestää jo katsella.

 

Emellan, fast sällan, kan också jag vara efektiv. Vaknade imorse och kände mig riktig pigg. Började med det samma fundera att vad skulle jag göra idag. Men behövde inte fundera länge.. Igårkväll rev jag ner på golvet alla kläder från skåpet. Tyckte att det skulle vara dags att städa dom. Som vanligt int orkade jag det på kvällen. Jag bara fungerar inte på kvällar, så det var jobb som var ett måste idag. Men jag hatar den jobb så tänkte jag att jag skulle göra nånting meningsfull före det. Jag gick ut och jogga. Int var det rigtig meningsfull i mitt situation, men det gick bra och det var kul! Inte klokt att spriga med det här smärtor vad jag har, men idag ville jag strunta i dom helt. Lyckades så länge jag var på länk, men vet inte hur i världen kommer jag att klara resten av kväll.
Nå ja, jag kom hem, städade skåpar och tyckte samtidigt så synd om tant-Agdas evighetsgammal docka som satt i sin blå sparkdräkt i min soffa. Sydde nödhjälp kläder till henne. Blev inte färdigt, men nu kan jag titta på henne igen.

Mainokset

Toiminnot

Information

2 responses

27 09 2009
Harri

Rauhoitu hyvä ihminen, lepää välillä. Älä uuvuta itteeäsi ihan kokonaan.

Ei hätää ystävä hyvä, joskus rehkiminen on parempaa lepoa kuin lepo

28 09 2009
pia

Måste du göra allt på en gång…. Jag hade en likadan docka som din tant Agda. Den finns inte mer.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: