Ihmiset tarvitsevat eläessään kaksi sydäntä: Pienen joka on täynnä syvää hellyyttä, ja toisen joka on terästä. -Kahlil Gibran-

26 07 2009

010Tietokone sai uuden koristeeen. Miksi koneen pitäisi näyttää tylsän harmaalta jos sitä kerran voi hieman ”koristaa”.. Tämä on leikattu saksilla, koska olin niin innokas enkä malttanut kaivaa kirurgin veistä esille. Kunhan ehdin ja saan viertaa niin teen sen uusiksi ihan kunnolla.

Datoren fick ett nytt dekorationen. Varför borde den ser tråkigt grått ut om man kan fixa den lite. Jag var lite ivrig det är därför den är klippt med sax.. En experiment bara, bätrre blir nån annan gång -hoppas jag.

Kesäloman kaksi viimeistä viikkoa lähtee käyntiin aamulla. Kovasti ei ole suunnitelmia siksi ajaksi, mutta ajattelin kyllä käyttää sen ihan vain ”itseni hoitamiseen”. Jostain syystä on jo pidempään ollut hieman vetämätön olo ja sille olisi jotain siis tehtävä. Kunhan nyt tilaamani auriko suostuisi näyttäytymään.
Tiistaina perheen miehet lentävät Frankfurtiin, mistä ovat vuokranneet auton ja ajavat sieltä sitten Prahaan. Oikein mukavalta tuntuu, että pääsevät jälleen yhdessä jonnekin. Viimeksi miehellä oli tytär mukana ja olivat Lontoossa. Nyt on pojan vuoro. Ja minä saan nauttia siitä kun saan olla vain toisen lapsen kanssa. Ne ovat aina arvokkaita hetkiä.

Två sista semester vecka börjar imorgon. Jag har inte planerat jätte mycket, men tänkte nog  ha en ”sköt dig själv-semestern”. Jag har varit lite kraftlös rätt så länge nu, att jag måste få nnting gjort på saken.
På tisdag ska Jussi och Aleksi flyga till Frakfurt varifrån de har hyrt ett bil och sen ska de göra till Praha. Känns riktig bra att de ska nånstans tillsammans. Sist hade ju Jussi Tia med i London. Nu är den Aleksis tur. Och jag ska njuta om det att jag får vara bara med henne. Det är alltid värdefulla stundet man får vara med ett av barnen ensam. Blir kul.

Komuutti on edistynyt hienosti. Vielä tosin menee aikaa, mutta yritän saada seuraavaan päivitykseen uuden kuvan siitä.

Jag har kommit långt med komuten. Kommer nog ta en stund ännu, men jag ska får ett nytt bild fram om den nästa gång jag ska skriva här.

Nyt lienee aika sanoa hyvää yötä – Dags för ett god natt.

Mainokset

Toiminnot

Information

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: