Nice Run

1 06 2009

Huomisesta siirryn sitten ”kesätöihin” konttorin puolelle. Mukava saada vaihtelua, vaikkakin se tuo mukanaan aikaiset aamuheräämiset.

Huomenna on myös muuta mukavaa tiedossa. Huomenna on Nice Run vuorossa Pietarsaari. Kaikkeen se minäkin olen mukaan menossa, hieman yllytyshullu kun olen.

Sen verran vielä palaan neidin juhliin, että hyvin onnistuivat. Vieraita kävi n. 50 vaikka ei edes lehdessä ilmoiteltu. Yhtään enempää ei mun voimilla kyllä olisi kahvitettukkaan.
Myös Aleksi oli jälleen hoitanut koulunsa hienosti. Tai oikeastaan erittäin hienosti. Hän sai viidessä aineessa numeron korotettua 8.sta 9:sään. Siitä sai palkinnoksi stipendin. Näin siis molemmat lapset saivat hyvin hoidetusta työstä stipendin. Toivottavasti Aleksi sai tuosta hyvästä tuloksesta motivaatiota myös viimeiselle lukuvuodelle.

Tian kiitoskorttikuvat on tilattu ja alan niitä sitten postittelemaan heti kun joskus saapuvat postilaatikkoomme.

Nyt pitäisi vielä hetki katsella tv:tä, kun on huomisen ruoka uunissa että lapset saavat sen sitten lämmittää vain, kun olemme Juhanin kanssa molemmat aamuvuorossa loppuviikon. Toinen aamuvuorolainen jo kuorsaa sohvalla. En tiedä pitäisikö antaa hänen nukkua siinä niin kauan kuin hän siinä saa nukutuksi, kun noin makeasti nukkuu. Olisi sääli herättää..

_____

Jaa-a, det är i morgon jag flyttar i mitt ”sommarjobb”, alltså i kontorsida. Kul att få lite omväxling. Nånting annat kul ska också hända imorgon. Det är nämligen i morgon Jakobstads tur att ha Nice Run. Blir säkert kul, men jag fattar inte hur de fick övertalad mig med.

Lite om Tias fest ännu. De lyckades bra. Det var c. 50 gäster här och jag sku inte ens orkat mera.
Också Aleksi hade sköt skolan bra. Han höjde 5 ämne från 8 till 9 och fick stipend för den. Hoppas den ger bra motivation till sista skol år.

Mainokset

Toiminnot

Information

3 responses

1 06 2009
Harri

Tsemppiä Nice Runiin!

2 06 2009
Pia

Kiitos Harri 🙂

2 06 2009
pia

Begåvade barn du eller Ni har fått.H.skröt om dom när vi senast träffades.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: