Onnellisin kevääni – Mitt lyckligaste våren

13 05 2009

Kiitos kaikille edelliseen kirjoitukseen kommentin jättäneille. Kommentit eivät ole jääneet huomaamatta, vaikka olen täällä hiljaiseloa pitänyt.

***

Kevät on ihanaa aikaa. Vaikka on toki ollut hieman murheitakin niin kaikenkaikkiaan ne ovat meitä vahvistaneet perheenä. Mikä onkaan mukavampi asia kuin onnellinen perhe? Minulle se on maailman tärkein asia.

On rikkaus tietää, että elää ihmisten kanssa, jotka ovat luottamuksen arvoisia. Eivät petä lupauksiaan, luottamusta, eivät valehtele eivätkä puhu paskaa.

Kaikilla ei näin onnellisesti ole.

Toki myös minulla on elämässä ollut asioita joita toivoisin tekemättömäksi, sanomattomaksi, asioita joita kadun, asioita jotka haluan unohtaa. Kenellä näin ei olisi?
Valitettavasti myös minä olen elämässä muutamia kertoja joutunut tilanteeseen, jolloin olen joutunut deletoimaan ihmisiä elämästäni. Kuka ei joskus olisi joutunut niin tekemään?
Siinä asiassa on se hyvä puoli, että samalla sitä kasvaa itse ihmisenä.  Tietää mitä asioita haluaa ja tarvitsee elämässään. Kun sellaiset asiat saa itsensä kanssa selväksi jää jäljelle onnellisuus ja hyvä olo.

Se miten elämässään selviää, johtuu paljolti siitä, miten elämäänsä suhtautuu. Osaako jättää ikävät asiat takaa-alalle ja nähdä elämässään sen mikä on kaunista ja hyvää.
Siinä on monesti paljon työtä yhdelle elämälle. Työtä joka kannattaa tehdä.

Minulla on tällä hetkellä paljon työtä, ei tuon edellämainitun asian kanssa vaan neidin juhlien kanssa. Haluan, että hän saa arvoisensa juhlat.. Jessus mikä homma..

_________

Tack till er alla som har kommenterat mitt föregående text.  Har nog läst alla även om jag har varit så tyst här.

Våren är en underbar tid. Nog har det visserligen varit lite problemer också, men de har gjort oss starkare som familjen.  Vad är trevligare sak än lycklig familjen? Till mig är den viktigaste sak i mitt liv.

Det är ett rikedom att vara medveten om det att man lever med människor som är förtroende värd. De sviker inte löften, förtroende, de ljuger inte och pratar inte skit.

Alla har inte så lyckligt.

Förståss har också jag sådana saker i mitt liv vilka jag skulle vilja få ogjord, osagt, saker som jag ångrar och saker jag vill glömma bort. Vem skulle inte ha det?
Tyvärr så har också jag några gånger varit tvugen att ”deletera” människor bort från mitt liv. Det har säkert alla varit tvungen att göra nån gång?
I den sak finns ett bra sida. Det att man själv växer som människa samtidigt.  Man blir medveten om det att vilka saker man vill ha och vilka man behöver ha i sitt liv.

Det hur man klarar i sitt liv beror mycket om det hur man lever sitt liv. Kan man flytta undan de svåra saker och se den skönheten och goda saker vilka man har i sitt liv.
Det är mycket arbete i den här liv. Arbete som är värt att blir gjort.

Jag har mycket arbete i vår. Inte med den där saken, men med tjejens avslutningsfest. Jag vill ha den fin gjort, så som hon är värt att få… jessus vad mycket jobb..

Mainokset

Toiminnot

Information

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: