Hän on nauranut – Hon har skrattat

17 04 2009

Paljon parempi päivä hänellä tänään. Naurua on riittänyt ja ilmiselvää elämän iloa. Ja hän on syönyt!!! Se tuntuu järjettömän hyvältä. Onhan hän laihtunut n. 7 kg vajaassa parissa kuukaudessa, kun oli menettänyt ruokahalunsa täysin. Sehän minulle olikin ensimmäinen varoitusmerkki siitä että kaikki ei ole niinkuin pitää.

Tänään menemme jälleen saunaan. Sauna on hänelle se paikka missä on helpoin puhua. Olemme saunoneet jokainen päivä ja alan kohta muistuttaa vanhaa rusinaa, kun iho kuivuu niin tonnilla. Mutta minähän saunon vaikka 5 tuntia päivässä jos siitä on hänelle apua.
Tänään hän halusi ostaa itselleen uusia vaatteita!!! Hän ei koskaan ennen ole sanonut haluavansa uusia vaatteita ja pyysi, että ostaisin hiustenvärjäysainetta. Hän haluaa hiuksensa tummanruskeiksi. Otan sitten kuvia ja laitan tänne. Huomiseksi saimme kutsun vaarilta -lättykestit odottavat. Vaari tietää että lätyt ovan neidin herkkua. Kovasti siis neitiä hemmotellaan, mutta on syytäkin. Mustelmat eivät ole vieläkään kokonaan poissa..

Eilen hän puhui Teron isän kanssa ja kertoi purkaneensa kihlauksen. Kertoi myös todellisen syyn. Ei ollut mies ollut edes yllättynyt… Kummallista touhua, ovat siis varmaan osanneet epäillä moista tulevaksi, mutta pitäneet suunsa kiinni. Outoa sakkia ilmeisesti koko jengi.

Ai niin, eilen jätkä oli kaupassa ollut seurailemassa Tiaa. Mun pomon soitti meille heti ja Jussi painu sinne tuhatta ja sataa.. Ei ollut Jussi sanonut Terolle mitään, mutta kun minä näin hänet kävelemässä kotiin niin karjaisin Jussille että nyt stop ja hyppäsin ulos autosta. Sitten hieman ”neuvottelin” keskellä katua… Neuvottelin sen verran että nyt on ääni käheänä.. kerroin meidän ottaneen yhteyttä poliisiin ja mikäli hän kertaakaan yrittää häiritä Tiaa tai ottaa millään tavalla yhteyttä niin poliisijuttu siitä tulee samantien..

En osaa sanoin kuvata kuinka kiitollinen olen kaikesta tuesta mitä olen teiltä saanut. Olette ihania.

***

Idag har hon haft betydligt bättre dag. Hon har skrattat otorlig mycket. Det känns bra. Och hon har ätit!!! Hon har ju tappat 7 kg inom kort tid, eftersom hon har inte haft nåt matlust alls. Det var ju första sak vad jag iaktog och visste att nånting är fel.

Idag ska vi till bastu igen. Det är ju enda ställe var hon pratar. Nu har vi suttit i bastu varje dag. Jag börjar påminna som en gammal russin då huden torkar så grömt, men jag sitter fast 5 timmar i bastu dagligen om det behövs.

Och hon ville köpa nya kläder idag!! Hon som aldrig vill ha nya kläder. Flera morgon har hon väckt upp mig före sex, att jag ska sminka henne och laga hennes hår före hon går på praktik. Och hon sa idag att hon vill att jag färjar hennes hår. Hon vill ha mörkbrun hår. Det passar till mig. Jag ska ta bild sen och sätta den hit sen.
Imorgon ska vi till farfar för att äta plättor. Han vet så bra vad hon gillar.

I går ringde min chef att han är i Prisma och stirrar bakom hyllor henne. Hon hade nog sett honom, men hon berättade att hon gick till lagret så fort hon såg honom. Då jag var på väg till jobbet träffade jag honom. Ööh… Kan erkänna att jag var inte alls lungn och tyst när jag pratade med honom. jag tror att halve stan hörde mig, men jag bryr inte alls om det. Jag sa till honom bland annat det att han skulle kunna göra en tjänst till sig själv och gå direkt till mentalsjukvårdcentral, att han sku få hjälp åt sig själv, eftersom han behöver det. Och jag berättade till honom att vi har kontaktat polisen och att om han nån gång stör henne mera eller ens försöker kontakta henne på nån sätt så blir det polissak.

Det skulle vara hur mycket mer att berätta, men mormor kom hit så måste jag sluta.

Men det vill jag ännu säga, att jag hittar inte order som sku berätta hur tacksam jag är för allt stöd jag har fått av er. Ni är underbara ❤

Mainokset

Toiminnot

Information

10 responses

17 04 2009
Harri

Kiva lukea myönteisistä uutisista, vaikka oli myös vastenmielisempääkin. On tärkeää, että omanarvontunnetta saa itseä mielyttävistä asioista. Enkä usko, että tuo saunassa tapahtuva keskustelu olisi missään tapauksessa pahasta, päinvastoin. Se on paikka, missä on tämän kansan kipuja helpotettu ennenkin.

17 04 2009
Yvonne

Vad glad jag blir! Att hon klarar det så pass bra. Hon är stark! Som du. Måste ha varit jobbigt att träffa honom. Förstår att du inte var lugn och tyst då. Hoppas du fick honom att hålla sig undan. Kram

18 04 2009
pia

Det är stora framsteg hon gör.Blev litet rörd om det du skrev.Hoppas på flera solskens berättelser.Du har humör, det vet vi. Blir du arg el. ledsen, då hörs du o det är bra. Jeppis är en liten stad men det händer mycket där.Kram.

18 04 2009
Annukka

Tämän päivän uutiset lämmittää kivasti. Pieni askel kerralla neiti siirtyy eteenpäin ja vahvistuu matkan varrella vielä enemmän. Hän tulee enemmän ja enemmän äitiinsä :). Voimaa ja rakkautta teille rakkaille siellä kaukana ❤

21 04 2009
Tarja

Olipas mukava kuulla että neidillä menee paremmin, että hymyä ja naurua on jo tullut. Siitä se paraneminen lähtee. Varmaan on helpompi olla nyt kun tietää, ettei itse ole tehnyt mitään väärin ja että häntä tuetaan. Mutta täytyy sanoa, että hienosti te olette hänen ongelmaansa kuunnelleet ja hoitaneet. Moni lapsi olisi kateellinen tuollaisista vanhemmista. 🙂

22 04 2009
Pia

Harri, oikeassa olet. Moni keskustelu tässä maassa olisi jäänyt käymättä ellei saunaa olisi.

22 04 2009
Pia

Vet du Yvonne, hon är så mycket starkare än jag. När det gäller henne tycker jag att jag är himla svag.
Några dagar har jag anat att han har kontaktat henne, men men idag fick jag veta att hon är mycket starkare än jag trodde. Klok tjej har jag.

22 04 2009
Pia

Hej Pia, vet du, int hörs jag nuförtiden mera.. Det var då jag var tonåring..

22 04 2009
Pia

Annukka, kiitos ❤ Kovasti vain on mutkanen tie..

22 04 2009
Pia

Kuule Tarja, sulle tuhannet kiitokset kaikesta avusta!! Ilman sun tukea ja neuvoja olisin varmaan ollu ihan hukassa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: