Nyt mä oon ihan loppu – Nu är jag helt slut…

15 04 2009

Se miten elämä joskus kohtelee on kamalaa… Toivon niin pikkuiselle aikuisella voimia ja rohkeutta. Tämä on silkkaa tuskaa..

***

Hon hade tillräckligt och lite till redan från början, och nu den här.. Allt för jobbigt. Hoppas hon orkar vara stark. Själv är jag helt slut. Gråtfärdig med det samma jag ser henne och tänker vad hon har varit med i. Mycket jobb med hennes själ i framtiden. Men vi kommer att klara den som vi har klarat allt annat hittills. Men tid tar den.

Min kära lilla…   oh nej..

Jag skulle inte vilja känna hat alls, men nu hatar jag, hatar så att jag kan nästan inte andas..

Och sonen då.. Stackars lillbrosan som är schokad.. Han behöver så mycket hjälp han med nu..

Mainokset

Toiminnot

Information

8 responses

15 04 2009
Yvonne

Kram! Ni klarar det! Sköt om varandra.

15 04 2009
Annukka

Kuulin.. ja itkin. Itken vielä. En löydä sanoja jotka voisi lähdeskään selittää sen minkä haluaisin sanoa. Voin vain sanoa sen että tiedän tuon viha puolen. En minäkään haluais vihata. Mutta miten voidaan olla vihaamatta..?!

Te pääsette tämänkin läpi. Kärsivällisyydellä, rakkaudella ja sillä läheisyydellä joka teillä jo on ja on ollut aina.

Voi kun pystyisinkin auttaa, lohduttaa, helpottaa. Haluaisin olla siellä ja ottaa teidät kaikki syliina ja rutistaa kauan, kauan.. aivan sanattomana.. mutta kovin kauan haluaisin pitää teitä niin lähellä kun vain ikinä mahdollista ja varmistaa sen että ei kukaan enään pysty tehdä pahaa.

Suuren suuret halit teille kaikille neljälle siellä. Olette ajatuksissa. Ilmoita sitten kun jaksat puhua. Olen vieressäsi. Koko ajan. Tiedä sen.

Rakkautta. Voimaa.. ❤

16 04 2009
Pia

Annukka, eihän sun tarvikkaan mitään sanoa. Kyllä tuo neiti tämän kestää ihan niin kuin on kestää ihan niinku on kestänyt paljon muutakin. Sillä on vahva tukiverkko ja erittäin vahva ja viisas luonne ja se auttaa paljon. Sä oot semmonen meidän oma dramaqueen 🙂 Aina ajattelemassa kaikkien parasta, älä meitä mieti, sulla on siellä ihan tarpeeks paljon mietittävää.J

Ja kiitos ❤

16 04 2009
Pia

Det gör vi nog Yvonne. Tänk hon pratade jätte mycket i sömn förra natten.. Pratade om ”bergtrollstenen”.. Vilken tur att sommar närmar sig, så slipper hon till sin sten snart. Världens bästa medicin 🙂

16 04 2009
Tarja

Minusta te olette hoitaneet (vähän huono sana tuo hoitaneet, mutta…) tämän tosi hyvin. Olisinkohan itse pystynyt? Likka sai teistä tukea ja saa aina, se jos mikä tuo turvallisuuden tunnetta ja on todella mahtavaa jos voi vanhemmille mennä kertomaan murheistaan (meinasin tässä nukuksissa kirjoittaa että murhistaan .) Täällä on kanssa yksi kuuntelija ja olkapää jos tarvitset, tosin tällä hetkellä viittä vaille nukuksissa! 😉

16 04 2009
Pia

Hei Tarja. Kiitos kuule kaikesta avusta ja tuesta. Olet ollut kultaa kalliimpi tämän kaaoksen keskellä ❤

16 04 2009
Harri

Kun kuulin tapahtumasta, se suututti eikä ihan vähääkään. Se sai tuntemaan taas, kuinka epäoikeudemnmukainen tämä maailma on. Kuitenkin teillä on siellä todella vahva ihminen, joka selviää tästäkin. Siihen kuitenkin tarvitaan tukea ja tiedätkö? Tämä opettaa ihmisistä, opettaa ihmisestä, opettaa elämästä. Voimia tyttärellesi, mutta myös läheisille, jotka ovat olevia lähellä.

Elämä on hyvä juttu, johon mahtuu myös harmittavia asioita – sehän on tiedetty asia ja kaikille tuttu. Tsemppiä kovasti kaikille.

16 04 2009
pia

Världen är jätte hård.Ni har allt stöd från oss. Kramar till er alla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: