erilainen päivä – annorlunda dag

8 04 2009

Tänään onkin ollut monien ajatusten päivä.

Välillä sitä ihmisten kanssa keskustellessaan huomaa miten eri tavalla sitä ajattelee kuin kukaan muu. Tänään keskusteltiin erään kanssa siitä, että mitä mieltä on kirjoittaa minnekkään, blogeihin, forumeihin tai edes naamakirjaan mitään, kun kuitenkin on vain yksi tai kaksi ihmistä jotka kommentoivat. Toisaalta, miten osaisi olla kirjoittamattakaan?
Toisen kanssa juteltiin siitä, miten loppupeleissä on joskus parempi sanoa oma mielipiteensä suoraan kuin salata se. Toki siinä on aina sitten se vaara, että tulee toista loukanneeksi, mutta onko sitten parempi lupautua johonkin mukaan vain siksi, ettei tarvitsisi loukata toista, lupautua, vaikka tietää, että siihen ei sen enempää voimat kuin taidot riitä.
Kolmannen kanssa puhuttiin siitä, kuinka mukavaa on kun kevät on koittanut ja on jälleen mahdollisuus sellaisten ihmisten tavata toisiaan mihin ei talvella ole mahdollisuutta.

Itse olen tänään syyllistynyt aliarvioitavaksi, loukattavaksija vähäteltäväksi. Miksi? Siksi, että juuri tänään minulla ei ole ollut voimia puolustaa omia mielipiteitäni. Hieman yritin ja heti minulle kerrottiin, että se on ”teinikapinaa”.. Ei ole! Se on ”keski-ikäisen” kapinaa. Annan ihmisille vapauden valita, joko hyväksyvät minut tälläisena tai sitten eivät.

___________

Det har funnits massor med funderingar under dagens lopp.

Mellan människor i diskussioner om hur man kan se annorlunda i tankarna än någon annan. Idag diskuterade vi objektet med det faktum att yttrandet är att skriva var som helst, bloggar, till olika forumer eller ens i Facebook något, när det är baraen eller två personer som kommenterade. Den andra sidan, hur skulle man kunna vara utan att skriva?
Med en kompis pratade vi om det hur i slutspelet är det ibland bättre att säga sina åsikter direkt till kryptera den. Visst är det alltid en risk att det kommer att bryta mot andra, men är det bättre att satsa på en, bara för att du inte har att kränka ett annat löfte, trots medveten om att det inte är någon mer än de krafter som med tillräcklig kompetens.
Med en annan talade om hur trevligt det är att våren har kommit och är återigen en möjlighet för människor att träffa varandra, vilket inte är en vinter alternativ.

I dag har jag varit nästan tvungen att ta imot ett och annat skit. Varför? Så att just idag har jag inte haft styrkan att försvara mina egna åsikter. Jag försökte lite och så fort jag fick veta att det är ”teenage uppror” .. Ingen! Det är en ”medelålders” uppror. Jag ger människor frihet att välja att antingen acceptera mig eller inte.

(sorry, jätte svårt att försök översätta idag. Hoppas ni förstod iaf vad jag menade)
Mainokset

Toiminnot

Information

2 responses

8 04 2009
Pasi

Hei
Nytpä kävin kurkkaan näitä sun sivuja.

9 04 2009
Pia

Pasi, se on mukavaa.. Käys toistenkin 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: