jotain tänäänkin -nånting idag också

12 03 2009

Jälleen on mennyt monta päivää edellisestä päivityksestä. Kiirettä on pitänyt. Olen yrittänyt saada jälleen itseni liikkumaan hieman enemmän, kun on mennyt lähes laiskottelun puolelle viime viikkoina.

Se onkin kummallista miten sitä heti jos on viikonkin tekemättä mitään niin on helppo jäädä ihan vain sohvan pohjalle jatkossakin, vaikka tietää, että se on viimeinen mitä pitäisi tehdä. Joskus vain tuo työ pilaa hyvän vapaa-ajan eikä voimia meinaa riittää mihinkään ylimääräiseen. Vaikka riittää se toki, jos itsensä siihen vain pakottaa. Ainut huono puoli siinä on se, että kaikki se sitten on poissa perheeltä. Vaikka kuinka yritän uskotella itselleni, että minun on syytä ajatella itseäni ei se vie pois ajatusta, että kaikki uimahallissa, lenkillä tai salilla vietetty aika on pois perheeltä.
Yritän nyt kuitenkin jatkaa liikkumista tosissani, kun se jälleen maistuu. Yhden ystäväni kanssa käyn vesijuoksemassa ja toisen kanssa salilla.. Tänään sovittiin jo molempien kanssa kaikki liikuntamenot ensi viikoksi valmiiksi niin sitten on pakko oikeasti mennä, eikä ole mitään syytä laistaa menoista. Fiksua, eikös?

Tänään salilla oli niin paljon ihmisiä, että meinattiin pyörähtää ympäri ennenkuin oltiin edes sisälle päästy. Mutta kuinka ollakkaan niin laitteisiin ei tarvinnut lainkaan jonottaa, kun osasi vain pitää silmällä ihmisten liikkeitä niin sain ujutettua itsensä sopivassa välissä juuri siihen laitteeseen mihin seuraavaksi halusikin mennä. Tosin joissakin laitteissa joutui siten olla vähän kauemmin kuin oli alunperin tarkoittanutkaan, mutta kaikki sehän on vain kotiinpäin.. Ja taitaa huomenna olle treenikipua. Joka on tervetullutta kipua, kun silloin ainakin tietää mistä kipu johtuu.

*****

Kom hem en stund sedan. Vi var och träna. Det fanns jätte mycket folk där, men skönt var det i alla fall. Jag tänkte där hur svårt det tycks vara till mig till fa och träna utan att få dålig samvet. Allt tid jag är i simhallen, fitness eller ute på promenad är ju bort från ”familjen”. Jag fösöker övertyga till mig, att nu är det dags att tänka på mig, men men…

Tänker fortsätta nog. Redan idag har jag planerat en simhall resa och två fitness-club resa fördigt till nästa veckan. Simhall med Britt och Fitness-club med Tessa så kan jag inte vara bort helt enkelt.

Och kul är det!

Mainokset

Toiminnot

Information

2 responses

14 03 2009
pia

Räcker det att säja:Kämpa vidare?? Du är i mina tankar. S-PIA.

14 03 2009
Pia

Hej S-PIA. Tack du. Så kul att se dig här!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: