Lunta ja ruusuja – Snön och rosor

21 02 2009

Eilen vietimme Juhanin kanssa hääpäivää. 19-vuotta tuli täyteen. Mies otti ja yllätti ja toi minulle ruusuja. Ohoh -sanon minä. Sitä ei ole turhan usein tapahtunut. Kauniitakin olivat, vai mitä mieltä olette? 003

aika hyvin mies vaimonsa tuntee, kun oli ymmärtänyt olla ostamatta punaisia ruusuja. Ne eivän ihan ole lempikukkiani.

Tänään on vihdoinkin ollut hieman lämpimämpi ilma. Valitettavasti vain on päivä kulunut pitkälti siivoamisen parissa niin en ole lenkille vielä ehtinyt. Siinä mielessä se ei kyllä haittaa, että eilisen päivän rehkiminen kuntoutuksessa on kyllä tuntunut sen verran kropassa, että huomaan lepopäivän tulevan tarpeen. Ehkä illalla kiikutan kuntopyörän olohuoneeseen ja elokuvaa katsoessa hoidan päivän kuntoilun samalla. Tai voisinkohan laskea siivoamisen kuntoiluksi?

jussi-goalla-ensimmainen-ilta-150Lumityöt ainakin kävisivät kuntoilusta ja sitä hommaa tosiaan riittäisi.. Se vaan ei minua huvita juuri nyt lainkaan.

… ehkä huomenna…

 

 

 

 

Eikä tässä kaikki tämän hetken kuulumiset ollenkaan…

Parin viikon tehokkaan maanittelun jälkeen sain leikata pojalta rastat pois. Ne haisi ihan märälle koiralle johtuen varmaankin hänen sukellusharrastuksestaan ja siksi katsoin, että olisi parempi leikata ne pois ja antaa päänahkankin hieman levätä raskaan painon jälkeen. Tuntui poikakin olevan ihan tyytyväinen lopputulokseen, vaikka hiuksiin en mitään mallia leikannutkaan, vaan yksinkertaisesti vain rastat irti ja sillä selvä. Kysyin lupaa kuvan julkaisemiseeen, en tiedä sainko sitä, mutta tältä hän tänä päivänä näyttää..jussi-goalla-ensimmainen-ilta-149

 Och riktig kort på svenska…

Jussi och jag hade bröllopsdag igår. Han överraskade mig, nånting som inte har hänt för ofta, med rosbuske. Som tur känner han mig så bra att de var inte röda, för de är inte mina favvoriter speciellt.

Idag har jag städat, så har jag inte hunnit på länk alls, men eftersom det var ”jobbigt” dag i rehab igår så är det väl lika bra att ta en vilodag emellan. Eller skulle man kunna tänka att man har ”varit på länk” då man har städat flera timmar?
Kanske, men bara kanske tar jag fram konditionscykel i kväll om jag hamnar och se nån film från tv:n…

Om man tänker så sku det var mycket jobb med snön, som finns massor, men det hag inte lust i idag.

Nånting annat har det hänt här också. Efter två veckors prat fick jag till sist klippa bort Aleksis rastor. Det luktade som en våt hund hela tiden så var det nog dags att ta bort dom. Jag anade nog att det blir så redan han tog dom för han är ju i simhallen minst fem timmar i veckan. Överraskande nog han tycks var helt nöjd nu.

Mainokset

Toiminnot

Information

2 responses

21 02 2009
Yvonne

Fin rosbukett! Och Aleksi är finare utan rastaflätor tycker jag! 🙂 Bra att han är nöjd så han inte ångrade sig.

21 02 2009
sanasia

Yvonne, den där ska jag berätta till honom. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: