Toinen päivä – Andra dagen

10 02 2009

Tänään alkoi tosi työ.

Aamulla ensimmäisenä minulla oli aika fysioterapeutille. Ensin hän tutki selkääni, väänsi ja käänsi ja selkä kirkui tuskaansa. Seuraavaksi hän tutki tämän leikatun käden liikeratoja, jotka vieläkin ovat alentuneet. Luulin, että se olisi siinä. Tyhmä Pia! Ei tosiaan ollut.
Seuraavaksi hän kysyi, jos suostuisin siihen, että hän kokeilisi venyttää selkärankaani. Vastasin, että selkääni saa tehdä mitä vain niin kauan, kun siihen ei pistetä neulaa. Ja ei kun venytykseen…. Hetken olin siis pitempi, kuin 164cm.. Ei se oikeastaan kipeetä ottanut, mutta jaloista hävisi tunto täysin ja ihan oikeasti kokonaan. Siihen sitten loppui se venytys.

Seuraavaksi minulla oli hieroja. Nuori opiskelija tyttö joka osasi hieroa. Tunnin siinä olin enemmän ja vähemmän kipujen kourissa sitten. Kun hieroja oli valmis tiesin, että minun ei kannata nopeasti nousta ylös. Minua pyörrytti ja hurjasti. Join lasillisen vettä ja seiniä pidellen kävelin lähimpään tuoliin istumaan. Kun viimein pääsin päivähuoneeseen ja istuin alas sain samantien nousta ylös ja rynnätä vessaan oksentamaan.

Lounaan jälkeen kävin vähän ulkona kävelemässä, että olo paranisi. Parani se huonovointisuuden osalta, mutta kivut yltyivät niin pahaksi, että oli pakko käydä pyytämässä särkylääkettä.

Päivään mahtui vielä tunnin kävelylenkki, tunnin vesijumppa ja sitten puurolle ja kotiin. Pikkuisen olen ollut sohvanpohjalla siitä asti. Tehnyt vain ne fysioterapeutin neuvomat keppijumppa jutut.

Tänään liitän mukaan onnittelun:

Sanna lämpimät onnittelut 18-vuotis päiväsi johdosta.

*****

Idag började hård ”arbete” 

Först på morgonen hade jag tid till fysioterapeuten.  Först undersökte han ryggen. Böjde och vride och ryggen skrek av smärta. Nästa han undersökte var axeln, som int fungerar som den ska. Jag trodde att det skulle vara i den. Dum Pia ! Det kom lite till… 
Han frågade om jag skulle samtycka till att han försöker sträcka ryggraden. Jag svarade att han får göra vad han vill med ryggen, bara det blir ingen nålar.. En liten stund var jag längre än 164cm .. Det var inte speciellt smärtsamt, men benen förlorade känslan helt. Därefter sprang ut sträckan.

Därefter hade jag en massör. En ung studerande tjej som visste vad hon gjorde. Timmen, det var mer eller mindre smärtasam . När massören var klart jag visste att jag inte borde stiga upp snabbt. Jag kännde mig yr. Jag drack ett glas vatten och jag var tvugen att hålla fast i väggar då jag gick till närmaste stol att sitta i. När jag äntligen nått dag- rummet och satt ner mig, fick jag omedelbart gå upp och gå i badrummet  för att kräkas.

Efter lunch hade jag lite utomhus promenad, och kändes bättre efterråt. Mådde bättre, men smärtan blev så illa att jagdet var tvungna att gå till begäran smärtstillande medel.

Det blev en timme i ute promenad , en timme vattenjumpa och sen lite gröt och hem… Har mått yrsel hela kvällen..
Idag kopplar jag med gratulationer:

Sanna hjärtliga gratulationer i 18-årsdag!

Mainokset

Toiminnot

Information

4 responses

11 02 2009
Yvonne

Låter som du har arbetsamma dagar!

11 02 2009
Sanna

Tack så mycket!!

11 02 2009
Annukka

Kuulostaa että on täys ohjelma ja vauhti päällä. Toivottavasti nukut hyvin öisin kun päivät ovan näin vauhdikkaita. Pidä huolta kulta. Olet ajatuksissa.. ❤

12 02 2009
Pia

Yvonne, det har vi nog där, men rätt så kul är det. Synd att jag sitter här i hög feber nu, så m¨ste jag väl stanna hemma idag… Har inte gjort beslut än för de finns ju läkarn där och lungnor är i dålig skick nu.

Sanna, ingen ursak. Hoppas du hade en bra dag.

Annukka, ohjelmaa tosiaan riittää ja mä kun olen vielä pyytänyt itselleni extra jumppia yms. Juoksuttaa kovasti ja kivaa on, paitsi kuten tuosta alusta näet niin tänään sit tuli takapakkia. Ottaa päästä ja pirusti…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: