työntäyteinen päivä – massor att göra dag

8 02 2009

Tästä niin lumisateisesta päivästä tulikin sitten juuri niin työntäyteinen kuin ennalta arvelinkin. Kaikki tekeminen on toki itseni iteselleni järjestämää. Tai no lumityöt, jotka vielä odottavat tekijäänsä on joku toinen minulle järjestänyt.

Se mitä nyt olen saanut aikaan on se, että  olin uimassa tunnin. Taivas, miten se otti voimille. Kyllä huomasi, että siitä on pieni iäisyys, kun olen viimeksi uimassa ollut. Vielä kun sitten kävelee kotiin sankassa lumisateessa niin kroppa tietää tehneen hommia. Eikä ne hommat siihen loppuneet.

Kun tulin kotiin niin kiireenvilkkaan pyykit koneesta kuivumaan ja samaan hengenvetoon sitten tyhjensin koko vaatekaappini sisällön sängyn  päälle. Olen sen jo kerran tehnytm mutta sillä kertaa heitin vaatteet illalla nukkumaan mennessäni samaan kasaan kaapin perälle. Nyt en tee niin, vaan tänään reipasta naista leikkien siivoan kaikki henkareille hyvään järjestykseen. Vaikka minulla ei aivan mielettömän paljon vaatteita olekkaan niin kova homma siinä kuitenkin on. Se homma vaan on kurja siitä, että silloin huomaa, kuinka sitä kierrättää vaan tiettyjä vaateekappaleita ja muut sitten lojuvat kaapissa käyttämättöminä.

Nyt otin tunnin tauon tv:n ja kahvinjuonnin merkeissä ja sitten saa kaappi sisältönsä takaisin. Sen jälkeen sitten onkin pakko mennä jälleen lumitöihin. Se ei ole enää kivaa, kun sen joutuu tehdä monta kertaa vuorokaudessa.

Huomistakin pitäisi sen verran valmistella, että tekisi läksyt ja keräisi liikuntavaatteet reppuun kuntoutusta varten.
Kääk!!! Pääseeköhän tänään nukkumaan lainkaan?

*****

Den här så snörik regnig dag blev jsut så arbetsrik dag som jag  trodde den kommer att bli. Allt är naturligtvis sådant som jag själv har organiserad till mig.. Eller ingen snö, som  någon annan ordnade för mig.
.
Det är nu vad jag har åstadkommit är att jag har simmat  en timme. Jessus, hur det tog krafterna. Jag märkte att det är en liten evighet sedan jag senast hade ett dopp. Även när jag gick genom i snöregn hemåt så visste kroppen att den har jobbat hårt. Och de var inte allt som ska göras idag.

När jag kom hem gick jag fullfart till tvättmaskinen och hängde upp kläder, och sedan rensade jag garderobets hela innehållet i sängen ovanpå. . Nu lossas jag vara en duktig kvinna och få  alla kläder i rätt ordning. Även jag har inte massor med kläder så finns det rätt sätt så mycket jobb med den. Jag kommer att göra jobbet men det är en eländig att få se  hur jag  återvinner vissa kläder, men vissa nämligen största delen ligger i garderoben oanvända.

Nu tog jag en paus med tv och kaffedrickande och efter det fortsätter jag. Sedan dess är jag tvingat gå ut och skotta snön. Det är inte längre roligt, när man är tvungen att  göra det flera gånger om dagen.

Huomistakin bör vara tillräckligt för att förebygga, förbereda sig på att göra läxorna och att samla in kläder för sport ryggsäck rehabilitering.
Kaak! Kan nu går att sova alls?

Mainokset

Toiminnot

Information

2 responses

8 02 2009
Harri

Minunkin pitäisi päästä uimaan joskus 🙂

8 02 2009
sanasia

Mut tiikkö Harri… Siihen hommaan ainakin yleisissä uimahalleissa tarvii uimahousut 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: