Oikein mukava päivä -En jätte trevlig dag

6 02 2009

Kuten kommentissa edelliseen kirjoitin ei tänään ole ollut vapautta. Veljen perhe tuli kylään ja niin sitä ollaan istuttu ja höpöteltu aina puoli yhteen asti yöllä. Vapaudella ajattelin sitä, että en voi olla möllöttää koneella koko iltaa enkä niin halutessani löhötä sohvalla. Mukavaa!! Monikaan asia ei lämmitä mieltä niin paljon kuin Udo poika. Niin toimelias nuori mies.
Tänään lähdettii käsi kädessä kävelemään mummun ja vaarin luokse kun Udo halusi kysyä milloin he tulisivat meille. Matkan aikana suunnittelimme että huomen aaamulla annetaan äidin ja isin nukkua pitkään ja lähdetään kahdestaan kauppaan, jos vaikka näkisimme matkalla traktoreita. Ja kun pääsimme takaisin meille heittäydyimme pihalla selällemme ja teimme lumienkeleitä. Niiden jälkeen oli vuorossa lumisota.
Ei meinannut poika rauhoittua nukkumaan lainkaan, mutta viimein hän sitten nukahti olohuoneen lattialle

Päivän toinen oikein hyvä juttu oli se että sain viimein käsiini Harrin runokirjan. Siinä on sitten iltalukemiseni tälle yölle.

*****

Som jag skrev i komment tidigare så har det inte blivit lungn dag, för brosan med familjen kom hit idag. Vi har suttit och pratat halva natten. Janne mest i telefonen men i alla fall. Det är inte många saker som värmer mig lika mycket som Udo pojken. Idag gick vi hand i till fammo och farfar för Udo ville fråga när de kommer hit och hälsa på dom. Vi bestämde att imorgon får mamma och pappa sova så länge de vill och vi ska ut och handla och hoppningsvis ser vi några traktor på väg till affären önskade Udo. När vi kom tbx hit gjorde vi massor med snöänglar på marken och hade en liten ”snökrig” (kan den heta så?)
Udo ville inte börja sova alls och till sist somnade han i vardagsrums golvet…

En annan jätte kul sak idag var den att jag fick till sist Harris diktbok i handen. Han publiserade den igår, så fort kom den. Kul! Den ska jag läsa i natt.. För första, men säkert inte sista gång.

Mainokset

Toiminnot

Information

2 responses

6 02 2009
Annukka

Rakkaita terveisiä koko veljen perheelle.. ja tietysti myös muille rakkaille siellä.. ❤

8 02 2009
Yvonne

Vad härligt det låter med snöänglar och liten hand i sin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: